Qmoss B.V.

Bredasebaan 14
4744 RZ Bosschenhoofd (NL)
Tel.: +31 (0)85 – 021 23 70
info@qmoss.eu

“Miraxess, innovating for mobile first users”

Wij willen u graag voorstellen aan onze nieuwer partner: Miraxess! De jonge Franse start up is opgericht in 2015 door Yanis Anteur (CEO) and Paul-Emile René (CTO). Zij streven naar het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, geleid door hun oplossing voor mobiele convergentie.

“De afgelopen 10 jaar zijn smartphones snel en vaak geëvolueerd, in toestellen die kunnen concurreren gewone laptops wat betreft gemak en kracht. Hoe kunnen het beste omgaan met deze mogelijkheden en wat kunnen we in de toekomst verwachten?
Omdat PC’s steeds mobieler worden en mobiele toestellen worden steeds meer PC’s, gelooft Miraxess dat een ‘superphone’ het enige toestel zal zijn dat de mens nodig zal hebben in de toekomst. Je smartphone zal meer worden dan een simpele telefoon, het wordt je PC.”

De eerste lancering van Miraxess is de Mirabook, een passieve terminal die de aangesloten smartphone omtovert in een volwaardige laptop om de mobiele productiviteit te verhogen. Sluit je smartphone aan, en je kan de laptop gebruiken als groter scherm voor je smartphone, inclusief muis en toetsenbord. Om hier meer over te weten te komen, zie onderaan de pagina de video over de Mirabook of bekijk hun website.

Welke rol gaat QMOSS spelen?

QMOSS zal zich gaan richten op het importeren van de Mirabook, assembleren en repareren. Daarnaast zal QMOSS alle logistieke taken en supply chain in Europa op zich nemen. Dit houdt in dat wij ons gaan uitbreiden van een repair center, tot een allesomvattende serviceverlener voor dit merk. Voor vragen over distributie, marketing of andere zaken, neem contact met ons op.