Qmoss B.V.

Bredasebaan 14
4744 RZ Bosschenhoofd (NL)
Tel.: +31 (0)85 – 021 23 70
info@qmoss.eu

Repair portal

U blijft op de hoogte van de status van de reparatie via onze repair portal waar u 24/7 toegang toe heeft.

Klantenaccounts besparen tijd

Onze klanten, altijd zakelijke klanten, maken een eigen inlogaccount aan in de repair portal waarmee alle serviceopdrachten bijgehouden worden. De klant kan hierlangs niet alleen bestellingen aanmaken, maar ook volgen zodra het apparaat bij ons reparatiecentrum is afgeleverd en de klant kan realtime statusupdates ontvangen. Klanten kunnen ook rechtstreeks met de servicemedewerker communiceren, bijvoorbeeld door met één klik een kostenraming te accepteren of af te wijzen. Dit bespaart tijd, maakt het afhandelen van bestellingen eenvoudiger en houdt klanten tevreden.

Automatische Email & SMS Communicatie

Onze e-mail- en optionele sms-modules worden geïntegreerd in de reparatieworkflow, waardoor zowel de technicus als de klant naadloos met elkaar kunnen communiceren. De gespreksgeschiedenis is gemakkelijk toegankelijk in chronologische weergave. Statusupdates kunnen ook worden geautomatiseerd met vooraf ingestelde fragmenten om een ​​uniforme toon te behouden. Onze klanten kunnen ook hun favoriete communicatiemiddel kiezen.

Volledig digitaal, van intake tot levering

We kunnen de verandering in het gedrag van klanten niet genoeg benadrukken, van de bereidheid om digitaal transacties uit te voeren naar het nu verwachten van een volledig digitale klantervaring. QMOSS-klanten kunnen een serviceorder op afstand beheren, van intake tot levering. Dit omvat het accepteren van documentatie, het verkrijgen van goedkeuringen, het verstrekken van service contracten en meer.

Van snelle en nauwkeurige schattingen tot consistente updates van de reparatieorder: communicatie is de sleutel tot klanttevredenheid en zakelijk succes.

Via ons klantenportaal kunnen alle klanten een reparatieorder van begin tot eind volgen met alleen de vereiste order-ID. Via de repair portal kunnen uw klanten een reparatieorder aanmaken, de reparatienota afdrukken en hun apparaten langsbrengen of naar de winkel verzenden.


Reparatieorders altijd onder controle
Alle reparatie-informatie in één weergave

Onze reparatiewachtrijen zijn ontworpen om ons een overzicht te geven van belangrijke informatie over reparatieorders. Inzien of een apparaat ter reparatie is toegewezen, welke technicus er mee bezig is, hoe lang het in gebruik is, en meer.

 Uitgebreide gegevens voor nuttige inzichten

We analyseren de prestaties in de loop van de tijd en identificeren waar onze interventie nodig is om de druk te verlichten en problemen op te lossen. Naast financiële gegevens en factuurgegevens kan dit ook rapporten omvatten over alle aspecten van onze reparatieactiviteiten, zoals: 1. soorten apparaten, 2. werklast en efficiëntie van technici, 3. aantal gerepareerde apparaten en 4. in garantie versus buiten garantie reparaties.

Onze portal geeft een volledig beeld van onze voorraad en inventaris met informatie die het belangrijkst is voor onze reparatie- en serviceactiviteiten.

Onze QMOSS repair portal maakt het gemakkelijker om consignatievoorraden te beheren, waardoor we de vereiste hoeveelheden van onderdelen of producten kunnen handhaven.

Reparatieprocedure

Van aanmelding tot ontvangst bij de klant, wat zijn de stappen?

Op deze manier biedt QMOSS u transparantie over de werkwijze en heeft u inzicht in de status van de RMA. Voor u het weet heeft u uw gerepareerde toestel terug om hem zorgeloos weer in gebruik te nemen.

Met onze flexibele aanpak bent u ervan verzekerd dat wij een betrouwbare kwaliteitsservice leveren, waar u zeer tevreden over zal zijn!