Qmoss B.V.

Bredasebaan 14
4744 RZ Bosschenhoofd (NL)
Tel.: +31 (0)85 – 021 23 70
info@qmoss.eu

QMOSS Refurbished

Met onze refurbished services zijn er minder of geen nieuwe materialen nodig, waardoor we grondstoffen, energie en afval besparen.

Wij willlen uw gebruikte hardware

Heeft u apparatuur die u niet meer gebruikt? Bijvoorbeeld omdat het defecten heeft aan het uiterlijk of omdat de hardware gedateerd is?

QMOSS neemt deze apparatuur graag in wanneer de hardware niet langer meer gebruikt wordt, maar nog wel in goede staat verkeert. Wij gaan aan de slag met het refurbishen van de apparaten, zodat anderen ze weer kunnen gebruiken. Door het hergebruiken van (onder)delen van de apparatuur, dragen wij bij aan een langere levensduur van uw apparatuur en daarmee aan duurzaamheid.

Gebruikte hardware waarin wij bij QMOSS zoal geïnteresseerd zijn: IT-apparatuur zoals handheld toestellen, tablet pc`s, barcode scanners en kassasystemen.

Refurbished apparatuur

Na overname van de toestellen draagt QMOSS zorg om de apparatuur refurbished te herstellen. Zo wordt de apparatuur optimaal gebruikt, zo goed en zo lang als mogelijk. De refurbished dienst houdt in dat tweedehands apparatuur uitgebreid wordt gereinigd, gerenoveerd en getest alvorens het aangeboden wordt. Daarna is de apparatuur klaar om door de volgende eigenaar gebruikt te worden.

Op de refurbished apparatuur biedt QMOSS een garantie van 6 tot 12 maanden, afhankelijk van de leeftijd van de hardware en het type apparatuur.

Onze opgeknapte apparaten worden te koop aangeboden, maar zijn ook voor korte termijn te huur. Bezoek hiervoor de website van Swapscan, onze dienst voor het huren van nieuwe en gebruikte apparatuur.

Benieuwd of wij uw apparatuur kunnen hergebruiken? Of koopt/huurt u graag een van onze refurbished apparaten? Neem contact op met ons team via onderstaande button.