Qmoss B.V.

Bredasebaan 14
4744 RZ Bosschenhoofd (NL)
Tel.: +31 (0)85 – 021 23 70
info@qmoss.eu

QMOSS Reparatie

In het kort

Onze opgeleide technici zijn gespecialiseerd in de hardware reparaties van mobiele industriële ICT- en Auto-ID-apparaten zoals robuuste handscanners, tablets, PDA’s, printers en smartphones.

Maar naast deze mobiele ICT-apparatuur is QMOSS ook beschikbaar voor reparatie van alle andere kleine elektronische apparatuur. Dus heeft u bijvoorbeeld een e-commerce webshop en/of levert u overige kleine elektronische bedrijfsapparatuur aan uw klanten en bent u op zoek naar een betrouwbare service partner voor reparatie of assemblage doeleinden? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Transparant

Middels de QMOSS RMA portal is het voor u eenvoudig om een reparatie, oftewel RMA, aan te melden en vervolgens 24 uur per dag de reparatiestatus te volgen. U ziet elke reparatiestatur, welke engineer aan uw RMA werkt en welke onderdelen er vervangen moeten worden. Als de apparaatgarantie is verlopen, ontvangt u van ons een offerte voor de reparatie welke u kunt accepteren of weigeren. Ons klantenportaal biedt tevens de mogelijkheid uw bedrijf te ondersteunen met maatwerk. Deze transparantie, gecombineerd met onze expertise en flexibiliteit, geeft uw organisatie een boost.

Zowel services op contractbasis als ad-hoc services. Wij luisteren naar uw wens.

Garantie

Tijdens een uitgebreid analyseproces identificeert uw QMOSS service engineer snel de kern van het defect en zorgt hij ervoor dat uw apparatuur snel en deskundig gerepareerd wordt door ons reparatieteam.

Op een QMOSS hardware reparatie heeft u 90 dagen garantie, ook buiten de wettelijke garantietermijn van de fabrikant. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Officieel service center van:

Ook repareren wij apparatuur van: