Qmoss B.V.

Bredasebaan 14
4744 RZ Bosschenhoofd (NL)
Tel.: +31 (0)85 – 021 23 70
info@qmoss.eu

Diensten

Wat kunnen wij zoal voor u betekenen?

Garantie

Dankzij onze nauwe samenwerking met fabrikanten en verkooppunten kunnen wij in-garantie reparaties aanbieden. Omdat wij direct toegang hebben tot de originele onderdelen van de fabrikanten, is ons team geautoriseerd om uw apparaat in de originele fabrieksgarantie te kunnen herstellen.

Tevens bieden wij een garantie op de reparatie van 90 dagen, ook als dit buiten de wettelijke garantietermijn van de fabrikant valt. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Onderhoud en reparatie

Onze vakkundige en professionele technici worden voortdurend getraind om reparaties en onderhoud uit te kunnen voeren, hetzij preventief of oplossingsgericht. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zo kan onze dienst de werkdruk van uw technische dienst wegnemen en zult u besparen op verzendkosten en -tijd omdat uw apparaat niet terug hoeft naar de fabrikant. Wij bieden services aan op ad-hoc of contract basis, uitgaande van de wens van de klant.

Omdat transparantie en customer service hoog in het vaandel staan bij QMOSS, bieden wij diverse diensten om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken:

 • Repair portal met 24/7 toegang, waarbij u de status van uw apparaat kunt bekijken: https://repairs.qmoss.eu/index.php
 • Breed aanbod van ondersteunende technologieën en systemen
 • Technische helpdesk
 • Depot and bench reparaties

Onze repair dienst werkt als volgt:

 1. U meldt uw RMA aan in de QMOSS repair portal
 2. U verzend uw pakket / wij regelen de pick up (op ligt aan uw service contract, vraag naar de voorwaarden)
 3. Pakket komt bij ons aan
 4. Uw toestel wordt door ons geanalyseerd
 5. U ontvangt van ons een offerte via de portal
 6. Via de portal kunt u de offerte goedkeuren
 7. Wij gaan voor u aan de slag en repareren uw toestel
 8. Eenmaal gerepareerd sturen wij uw toestel weer terug naar u
 9. U kunt uw toestel weer in gebruik nemen

Roll-out

De service locatie waar QMOSS is gevestigd beschikt over een uitgebreide ESD-veilige ruimte om tot 1000 apparaten per week uit te rollen. We hebben bewezen vermogen om apparaten uit te rollen met verschillende software zoals Windows,  Android, iOS, OS X en Linux.

Met onze ruimte en expertise kunt u uw apparaten in gebruik nemen, kleine of grote aantallen, zonder extra personeel hiervoor aan te nemen of ruimte te huren om de apparaten voor te bereiden.

Refurbish

Apparatuur die u niet meer gebruikt kunnen andere bedrijven nog wel gebruiken. QMOSS neemt graag nog werkende apparatuur van u over. U kunt denken aan IT apparatuur als (robuuste) handheld toestellen, barcode scanners, kassasystemen etc.

Gebruikte toestellen worden door ons ‘gerefurbished’. Dit houdt in dat tweedehands producten uitgebreid worden gereinigd, gerenoveerd en worden getest. Wij garanderen een periode van ten minste 3 tot 12 maanden, afhankelijk per toestel.

Assembleren

Onze getrainde technici opereren in een ESD-veilige ruimte met diverse technische apparatuur. Dit maakt het voor ons mogelijk allerlei soorten elektronische apparaten te assembleren. Als u bijvoorbeeld diverse losse onderdelen van een bepaald apparaat heeft ingekocht, dan kunnen wij het apparaat voor u assembleren tot het bedoelde eindproduct.

Onze ervaring wijst uit dat bedrijven niet willen investeren in dure materialen, ruimtes en gespecialiseerd personeel om elektronische apparaten te assembleren. Wij bieden maatwerk oplossingen om uw bedrijf te ondersteunen en een hogere rendabiliteit.

Met onze flexibele aanpak ben u ervan verzekerd dat wij een betrouwbare kwaliteitsservice leveren, waar u zeer tevreden over zal zijn!